Přihlásit

Na Děčínsku řádí psychopatický pytlák. Řeže hlavy jelenům (TN.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Děčínští myslivci jsou v šoku. V revíru jim nejspíš řádí psychicky narušený pytlák. Psychopat nejdříve zvíře zastřelí, pak mu zasadí několik bodných ran a uřeže mu hlavu. Takto už usmrtil dva jeleny. Jeden byl v říji.

"Pro to nemáte filozofii, tady nejde o maso nebo něco takového," říká jeden z myslivců, který jeleny našel.

Nejdříve se myslivci domnívali, že střelec jde po takzvané trofeji. Jenže, když objevili podruhé stejným způsobem zohaveného jelena, byli zaskočení. Proč je zvíře navíc pobodané, jim už vůbec nejde do hlavy.

"Ještě jsme se nesetkali s tím, že kromě střílení tam ještě byly zjištěné stopy bodných ran, já si to neumím vysvětlit. Je možné, že to jsou nějaké úchylky," říká předseda sdružení myslivců.

Myslivci se obávají, že pytlák zaútočí znovu. Ani podle psychologů není jeho chování normální.

"Zcela jistě se jedná o psychopatickou osobnost s agresivními, až sadistickými sklony, která cítí velkou potřebu svoje agresivní napětí vybíjet na bezbranném zvířeti," říká jeden z psychologů

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.