Přihlásit

Dobrou chuť ke zvěřině (ForMen)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Hubert, Hluboká nad Vltavou

Útulný restaurant s příznačným jménem Hubert, jehož interiér je doslova nabit loveckými trofejemi, je znám svými specialitami v blízkých i vzdálenějších končinách. Z denní nabídky si je možné vybrat například zvěřinovou paštiku s ananasem a brusinkami, pečeného bažanta na žampionech s červeným zelím, daňčí plátky "Bedrník" na hříbkách a smetaně, jelení steak s brusinkovým máslem, kančí plec se šípkovou omáčkou či smažený kančí řízek.

Stará myslivna, konopiště "Stará myslivna" v konopišťském podzámčí prošla loni celkovou rekonstrukcí a proměnila se i gastronomická nabídka. A to především po kvalitativní stránce, aniž by to bylo cítit na cenách. Tady je výběr: zámecká zvěřinová paštika s rebarborovo-jablečnou marmeládou, silný bažantí vývar s křepelčím vajíčkem a sherry, kančí a daňčí medailonky, srnčí hřbet nebo zvěřinový lovecký guláš. Pod důstojným dohledem arcivévody si zde užijete hodně velkou dávku atmosféry jeho časů a perfektní krmi od špičkových profesionálů.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.