Přihlásit

Na sněmu myslivci hodnotili činnost v loňském roce (Prachatický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Prachatice
V sobotu 26. února se konal Okresní sněm Okresního mysliveckého spolku Prachatice. Tohoto se zúčastnilo 44 zástupců uživatelů honiteb z území Městského úřadu Prachatice a Vimperk ze 67 pozvaných. Účast byla velmi dobrá. Jako hosté se zúčastnili místopředseda ČMMJ o. s. Praha Jiří Chmel a za Krajskou veterinární správu František Lešek. Průběh sněmu řídil místopředseda Okresního mysliveckého spolku František Řezník. Ve zprávách vystupující hodnotili ekonomické výsledky roku 2010, kdy bylo kladně hodnoceno, že tento rok opět skončil přebytkem asi 60 tisíc korun.
Hlavní zprávu přednesl předseda Okresního mysliveckého spolku Ivan Štětina. V další části byl přednesen návrh plánu práce a návrh na vyrovnaný rozpočet na rok 2011. V diskusi se hovořilo mimo jiné o povinném provádění vyšetření ulovené zvěře na mor černé zvěře. S návrhem na usnesení vystoupil člen Okresní myslivecké rady Václav Hřebek a toto bylo jednohlasně přijato.
V úvodu a na konec sněmu myslivecké fanfáry tradičně zatroubil Pavel Vlk.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.