Přihlásit

Při plesové Poslední leči praskal Národní dům ve švech (Prostějovský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Prostějov
Zcela zaplněné sály slavnostně naladěnými hosty, vůně jehličí a zvěřiny. Tak by se ve stručnosti dal charakterizovat ples Poslední leč Vojenských lesů a statků České republiky, který se uskutečnil v sobotu v Národním domě.

"Náš ples probíhá ve všech saloncích Národního domu, v kavárně i dole ve sklípku, kde je diskotéka. Kapacita 420 míst je tradičně zaplněna," informoval nás při naší návštěvě plesu jeden z pořadatelů. Každoroční plesová Poslední leč je skutečně atraktivní, není divu, že Národní dům vždy praská ve švech. "Máme tady velmi bohatou tombolu ze zvěřiny. Jako první cenu nabízíme odstřel jelena, druhý výherce si může střelit srnce a dále je tu dvojnásobné pozvání na společnou loveckou akci," dodal pořadatel. Návštěvníkům plesu Vojenských lesů a statků České republiky hrály do tance tři hudební skupiny. V hlavním sále bavila lidi Romantika pana Doležela, v restauraci vyhrávala k tanci i poslechu cimbálová muzika primáše Varmužy z Kyjova a v kavárně pak Trio Pištěk. Pro nejmladší generaci byla určena diskotéka ve sklípku, kdy tradičního DJ střídal účastník SuperStar Tomáš Jurenka. Při losování tomboly pak pořadatelé popřáli všem výhercům i ostatním návštěvníkům ono posvátné LOVU ZDAR!


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.