Přihlásit

S medvědobijcem proti EU (Lidové noviny)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Už brzy se na Slovensku ujme svých úřadů nová vládní garnitura. Staronový premiér Robert Fico tlačí na tempo, protože by se rád už příští týden zúčastnil summitu Evropské unie. Největší rozruch zatím budí potenciální ministři za nejmenšího člena budoucí koalice, Slovenskou národní stranu (SNS). Bývalá televizní moderátorka Martina Šimkovičová nominovaná jako ministryně kultury je považována za konspirátorku. Byla tváří vlastenecké internetové televize Slovan známé šířením „alternativních“ informací.

Druhý kandidát, starosta středoslovenské obce Očová Rudolf Huliak je ještě větším kalibrem. S ním se počítá do čela ministerstva životního prostředí. Mezi voliči má hodně fanoušků, do parlamentu ho vyneslo téměř 60 tisíc preferenčních hlasů. Díky nim se tam dokázal probojovat z posledního, 150. místa kandidátky.

Celý článek najdete v deníku Lidové noviny

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.