Přihlásit

Natura Viva přivítá myslivce, včelaře i sokolníky (Mladá fronta DNES)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Ode dneška až do neděle bude výstaviště v Lysé nad Labem zasvěceno milovníkům přírody. Natura Viva, jež je jedinou každoroční odbornou výstavou tohoto typu v republice, soustřeďuje takřka všechny významné firmy podnikající v oborech myslivosti, rybářství, včelařství a potřeb pro pobyt v přírodě. Na programu je mimo jiné unikátní výstava raritních trofejí daňka evropského, ukázky sokolníků (na snímku), trubačů, vábičů nebo loveckých lukostřelců.

Návštěvníci si prohlédnou lovecké, sportovní, mechanické, krátké i dekorativní zbraně a repliky a zjistí, jak funguje v praxi noční vidění a termovize.
„Zajímavá bude i expozice moderního včelařství, které čím dál tím více rezonuje společností. Profesionálové i začínající včelaři u nás naleznou veškeré pomůcky i poradenství,“ zvou organizátoři z výstaviště v Lysé. Každý z výstavních dnů zakončí koncert lovecké hudby.

Zdroj: Mladá fronta DNES, 25. 5. 2023

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.