Přihlásit

Zlatá srnčí trofej letos začala v obci Osek okresním kolem (Berounský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Další ročník dětské soutěže o Zlatou srnčí trofej začal v Oseku u Komárova. Okresní myslivecké sdružení v Berouně a členové Mysliveckého sdružení Valdek Komárov zde pořádali okresní kolo této soutěže.
"Soutěž proběhla v krásném prostředí u rybníka Žák v Oseku u Komárova. Zúčastnilo se jí celkem jedenáct dětí, které soutěžily ve dvou kategoriích. Děti zkoušelo několik našich členů. Byli to Václav Trouška, Alena Jirků, Roman Kodet, Jaroslava Nešvarová a Irena Větrovcová," informoval za pořadatele předseda komise při Okresním mysliveckém sdružení v Berouně Josef Šinkner.
Děti, které se do soutěže zapojily, si domů odnesly zajímavé a hodnotné ceny. Vítěz soutěže získal putovní trofej srnce. O občerstvení soutěžících i zkoušejících se postarali členové Mysliveckého sdružení Valdek Komárov.
"Letošní soutěž navštívil také předseda Českého svazu ochránců přírody v Rokycanech Pavel Moulis, který všem dětem předal dárkové tašky. V těch měli spoustu různých cen a drobností. Rád bych poděkoval všem organizátorům z Mysliveckého sdružení Valdek Komárov. Při přípravě i organizaci okresního kola soutěže odvedli perfektní práci. Velký dík patří panu Václavu Kotenovi, který nám poskytl zázemí ve svém areálu na břehu rybníku Žák. Všem se nám na břehu rybníka moc líbilo a těšíme se na další myslivecké akce, které se v tomto prostředí budou v budoucnu konat," poznamenal Josef Šinkner.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.