Přihlásit

Soutěž o pozvánku na společný lov v Jeseníkách (Moravskoslezský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Jeseníky
Závěr roku je pro myslivce obdobím setkávání se na společných lovech. Je to příležitost nejen k loveckému vyžití, ale především k setkání s kamarády a příležitost k seznámení se s dalšími pozvanými loveckými hosty. Během lovu je samozřejmě zapovězen alkohol - v poslední době jsou časté kontroly policie, která překontroluje i všechny potřebné doklady a zbraně.
Ale po lovu akce pokračuje takzvanou poslední lečí, kde účastníci zhodnotí prožitý den, posedí, popovídají si. Občas dojde i na myslivecký soud, kde je zábavnou formou potrestán ten, kdo se během dne dopustil nějakého přestupku proti mysliveckým pravidlům.

Dárek pro čtenáře - myslivce
Pro naše čtenáře - myslivce máme milý dárek. Je to soutěž o pozvánku pro dvě osoby na naháňku v Jeseníkách. A co čeká na výherce? Účast na společném lovu, který proběhne v sobotu 7. prosince v honitbě nedaleko Karlovy Studánky.
Lovit se bude zvěř vysoká a černá. Odpoledne po lovu nemůže samozřejmě chybět poslední leč: je připraveno pohoštění (bude skvělá srnčí svíčková!). Soutěže o pozvánku na naháňku se mohou zúčastnit pouze myslivci, musí mít nezbytné pojištění a zbrojní průkaz.

Pište SMS
Vlastní soutěž proběhne zítra. V úterních novinách otiskneme soutěžní otázku. Stačí jen po 14. hodině poslat prostřednictvím SMS správnou odpověď a na jednoho z vás čeká pozvání k lovu. Výherce si musí sám zajistit dopravu, každý z lovců na místě platí stokorunový účastnický poplatek. Cenu do soutěže věnoval nájemce honitby Světlá Hora Marek Pagáč.

Myslivci, pochlubte se svou činností!
Každé pondělí se v Deníku věnujeme tematice myslivosti v Moravskoslezském kraji. Máte nějaký nevšední zážitek z pobytu v lese a přírodě? Chcete se pochlubit loveckými trofejemi? Věnujete se ochraně lesa, zvěře a přírody? Chystáte nějakou mysliveckou akci pro veřejnost - zábavu, ples, burzu, přednášku nebo výstavu? Napište nám. Vaše tipy, příspěvky a fotografie můžete zasílat na e­mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.