Přihlásit

V jižních Čechách ukradli celé stádo daňků! Policie hledá pachatele (TN.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V jižních Čechách policie vyšetřuje opravdu kuriozní krádež. Někdo tam z oplocené ohrady u Lišova ukradl stádo daňků evropských. Stádo se naštětsí už vrátilo, policie ale hledá toho, kdo ho vypustil.

Zloděj poškodil ohradu a z místa zatím neznámým způsobem odvezl dvacet kusů daňka evropského. Majiteli stáda tím způsobil škodu přesahující 90 tisíc korun. O případu informoval portál jcted.cz.

Policie intenzivně pátrá po zloději a žádají o pomoc veřejnost. "Policisté přivítají jakoukoli pomoc veřejnosti, kdo by tuto zvěř s charakteristickým parožím viděl nebo měl tušení, kdo má krádež na svědomí, ať nás informuje na telefonním čísle 974 226 740 nebo na tísňové lince 158," vyzval policjení mluvčí Milan Bajcura.

V pondělí ráno se chybějící kusy stáda naštěstí vrátily do ohrady, policie přesto hledá pachatele, který oplocení ohrady poškodil.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.