Přihlásit

Senátor Zdeněk Škromach je místopředsedou myslivců (Hodonínský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Nové vedení si na okresním sněmu ve Bzenci zvolili myslivci. Zúčasnilo se jej jednasedmdesát příchozích - členů Českomoravské myslivecké jednoty a pět hostů. "Z těch bylo devatenáct jednotlivců a dvaapadesát zástupců pověřených jednotlivými mysliveckými sdruženími," informoval okresní myslivecký rada František Vaďura. Ve volbě sedmičlenné okresní rady zvítězil dosavadní předseda sdružení Radovan Mančík, právě před Vaďurou a předsedou kynologické komise Františkem Bábíkem. "Zástupci mysliveckých sdružení dostali pro volby tolik hlasů, kolik jednotlivé myslivecké sdružení mělo členů k letošnímu pátému únoru," vysvětlil Vaďura.
Do tříčlenné dozorčí rady delegovali volitelé Ludmilu Prachařovou, Josefa Straňánka a Josefa Slavíka. Členové okresní myslivecké rady následně zvolili užší vedení, kdy post předsedy obhájil Radovan Mančík a místopředsedy jsou Věra Dufková a senátor Zdeněk Škromach.
Na závěr delegáti poděkovali dosavadním členům obou rad, zvláště pak předsedovi střelecké komise Janu Netíkovi a exstarostovi Hodonína Luboru Šimečkovi. Ti letos nekandidovali.

***
Okresní rada
1. Radovan Mančík (754 hlasů) 2. František Vaďura (749 hl.) 3. František Bábík (741 hl.) 4. Věra Dufková (734 hl.) 5. Josef Bábíček (704 hl.) 6. Jindřich Lipový (656 hl.) 7. Zdeněk Škromach (587 hl.)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.