Přihlásit

Hranicemi pojede lovecká družina (Přerovský a hranický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Hranice
Tradiční Hubertskou zábavu pořádají každoročně žáci čtvrtého ročníku a vedení Střední lesnické školy. Letos se bude konat v sobotu 21. listopadu v hranické Naparii. Už v pátek 20. listopadu dopoledne však můžeme potkat početnou loveckou družinu v ozdobených bryčkách a historických kostýmech projíždět ulicemi města. Za výstřelů z brokovnic bude sv. Hubert osobně zvát občany a návštěvníky Hranic na slavnostní večer.
Ten zahájí v sobotu v 19.30 loveckými fanfárami trubači Střední lesnické školy. "Svatý Hubert s celou svojí družinou přivítá všechny hosty a následovat bude výřad zvěře. Při slavnostním stužkování se představí letošní maturanti a celý úvodní ceremoniál ukončí předtančení polonézy," informoval Jiří Podhorný z lesnické školy.
K tanci a poslechu hraje kapela RK Band, tradičně je připraveno bohaté občerstvení a přesně o půlnoci se začne losovat pestrá nejen zvěřinová tombola. Vstupenky v ceně 200 korun a místenky za 50 korun je možné zakoupit na sekretariátu lesnické školy.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.