Přihlásit

Myslivci okoření svůj ples v Tupesích zvěřinou v hospodě (Slovácké noviny)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Tupesy
Taneční sezona na Slovácku se nachýlila ke svému závěru a tančit se bude v sobotu večer na mnoha místech regionu. Někde při fašankových zábavách, jinde při plesech. V Tupesích se chystají zítra plesat příslušníci Hubertova cechu - myslivci.

Zatančí si ve školní tělocvičně
Příjemná hudba, skvělá atmosféra a bohatá zvěřinová tombola, to jsou tři aspekty, které určí ráz mysliveckého plesu, který se uskuteční od 20 hodin v tělocvičně tupeské základní školy.
Aby plesající měli při křepčení co nejdelší výdrž, mohou se posilnit zvěřinovými specialitami v hospodě U Barmana, která je přes silnici od tělocvičny. "Na myslivecký ples přijíždí každým rokem hodně návštěvníků z měst a obcí východní Moravy. Láká je na něj hudební skupina Aventis Band z Napajedel a bohatá tombola, nejen zvěřinová," okomentoval účast na bálech Josef Šefránek, jeden z pořadatelů mysliveckého plesu.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.