Přihlásit

V jarošovské knihovně se představují myslivci (Jindřichohradecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

O tom, že knížky a myslivost jdou velmi dobře dohromady, se mohou přesvědčit všichni, kteří zavítají do Pravdovy knihovny v Jarošově nad Nežárkou.
Od poloviny června až do konce prázdnin si mohou ve výpůjčních hodinách knihovny, která bude mít o prázdninách otevřeno v pondělí, úterý a ve čtvrtek od 17 do 19 hodin, prohlédnout výstavu nazvanou Běžný rok myslivce, která mapuje každodenní činnost členů tří mysliveckých sdružení, a to MS Jitrov Lovětín, MS Křivoklát Zdešov a MS Nežárka Jarošov nad Nežárkou, která působí v katastru obce.
Výstava, která je instalována v celém interiéru knihovny, nabízí nádherné lovecké trofeje, fotografie i spoustu zajímavých informací ze života myslivců a je pěkným příspěvkem k Měsíci myslivosti, jímž je červen již dlouhá léta nazýván.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.