Přihlásit

Výstava trofejí z honiteb na Bruntálsku (týdeník Bruntálský region)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Rýmařov
Každý rok si myslivci i široká veřejnost mohou prohlédnout velkou výstavu trofejí zvěře ulovené v honitbách okresu Bruntál. Letošní chovatelská přehlídka trofejí zvěře ulovené v myslivecké sezoně 2016/2017 se uskuteční v Rýmařově. Výstava poskytne představu o tom, jak kvalitní zvěř žije v honitbách a jak správně byl lov proveden.
Myslivci loví zvěř nevhodnou pro další reprodukci, taková trofej je označena zeleným bodem. Červený naopak znamená, že lovec měl špatný odhad. Přehlídka se bude konat ve Středisku volného času Rýmařov v Okružní ulici v sobotu 1. dubna od 9 do 12 hodin a v neděli 2. dubna od 9 do 12 hodin. Slavnostní zahájení za doprovodu mysliveckých trubačů z Rabštejna se uskuteční v sobotu v 10 hodin.
Po oba dny si návštěvníci mohou pochutnat na dobrotách z myslivecké kuchyně, ke koupi budou i myslivecké potřeby.
V neděli od 11 hodin bude na programu okresní myslivecký sněm, je určen všem členům Okresního mysliveckého sdružení Bruntál. Projedná činnost sdružení za loňský rok, záměry a návrh rozpočtu na rok 2017.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.