Přihlásit

Slavnost myslivosti láká na netradiční mši, na módní přehlídku loveckých plem či soutěž o nej domácí paštiku (orlicky.net)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V sobotu 14. září proběhne v areálu "u pece” v Sopotnici Slavnost přátel přírody a myslivosti. Akci již počtvrté připravily Lovecké potřeby Hájek a státní podnik Lesy ČR. Slavnost začíná již tradičně Svatohubertskou mší v tamním kostele sv. Zikmunda.

Mši bude troubit trubačský soubor Hubertovi trubači za zpěvu členek pěveckého souboru Xtet. Od 12.00 hodin je pro účastníky slavnosti připraveno bohaté občerstvení v přírodním areálu hned vedle kostela. Od 12.30 hod začíná kulturní program. Vystoupí hudební skupina GEMMA a trubačský soubor Hubertovi trubači. Těšit se můžeme i na přehlídku loveckých plemen psů, módní přehlídku “Odívání do přírody” a přijedou i zástupci Záchranné stanice a ekocentra Pasíčka.

Celý článek najdete zde.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.