Přihlásit

Za trofejemi z Třebíčska opět na zámek (Horácké novbiny)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU
Svátkem myslivosti bude přehlídka trofejí, která se po loňském netradičním pořádání na faře letos ve dnech 22. - 25. dubna koná v obřadní síni náměšťského zámku.

Při slavnostním zahájení přehlídky 22. dubna v 10 hodin na nádvoří státního zámku opět také zadují do svých nástrojů Babylonští trubači. Bohatý doprovodný program přehlídky nabídne výstavy fotografií členů Klubu fotografů přírody při ČMMJ a dřevořezeb Josefa Holase, ukázky lovecké hudby, prezentaci klubu Dámy české myslivosti nebo možnost zastřílet si na laserové střelnici. Připraveny budou i statické ukázky loveckých dravců, preparáty ptáků a savců, prezentace včelařství v regionu Náměště, myslivecké občerstvení a třeba i výstava dětských výtvarných prací a malování na obličej. Přehlídka bude otevřena v sobotu v 10 - 16, v neděli 9 - 17, v pondělí a úterý v 8 - 14 hodin.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.