Přihlásit

Mikov bude vystavovat na lesnickém veletrhu Silva Regina v Brně (feedit.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Tradiční český výrobce nožů Mikov bude patřit mezi vystavovatele lesnického veletrhu Silva Regina, který se uskuteční od 8. do 12. dubna na výstavišti v Brně a je součástí v současnosti největšího brněnského veletrhu Techagro.

Expozice Mikova v pavilonu Z představí návštěvníkům kromě své klasické produkce i novinky letošního roku. Především jsou to prototypy zavíracího loveckého nože Hubert, outdoorového nože Princ a moderního zavíracího nože Elipt.
"Věříme, že Hubert a Princ zákazníky z řad myslivců a lovců osloví, protože doplňují řadu našich stávajících loveckých zavíracích nožů Hunter a Fixir," řekl Martin David, ředitel prodeje Mikova.
Mikov, který patří mezi tradiční vystavovatele, je největším českým výrobcem nožířského zboží a drobné kancelářské techniky. Jeho expozici na výstavě Silva Regina vedle sortimentu nožířského zboží doplní i průmyslové spojovače a sponkovače.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.