Přihlásit

Myslivci z Karvinska dostali významné ocenění (Noviny Region Karvinsko)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

KARVINÁ (red) - Myslivci z Karvinska se dočkali významného ocenění - Čestné členství, které jim počátkem srpna předali předseda OMS Karviná Václav Přeček a místopředseda Jan Michl.

Setkání členů ČMMJ při OMS Karviná a členů MS se konalo v hájence místního sdružení Karviná-Ráj a na straně odměňovaných stáli Rudolf Broda, člen HS Chotěbuz; František Chromec, člen MS Karviná Doly; Jaroslav Kolarz, člen MS Karviná Ráj a Vladimír Viochna, člen MS Borky Věřňovice.
"Jedno z nejvyšších vyznamenání Českomoravské myslivecké jednoty dostávají ti členové, kteří dlouhodobě pracovali v myslivosti a zasloužili se o její rozvoj, dosáhli význačných mysliveckých výsledků nebo se zasloužili jinou prací o českou myslivost a pro svůj věk nebo zdravotní důvody nemohou plnit povinnosti vyplývající pro členy ČMMJ z jejich stanov," přiblížil Jaroslav Chromec z Okresního mysliveckého spolku Karviná.
Slavnostní odpoledne zakončili u myslivecké tabule s mysliveckou kuchyní a vzpomínkami na myslivce z dob minulých a současných.

Foto - Členové mysliveckého sdružení Karviná-Ráj.
Foto - ARCHIV

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.