Přihlásit

Stanislav Lolek - krajinář a malíř zvěře

V nakladatelství Lesnická práce právě vyšla reprezentativní kniha Ing. Zdeňka Auerswalda o významném českém malíři zvěře Stanislavu Lolkovi.

Doporučeno Stanislav Lolek - krajinář a malíř zvěře

Formátem knihy, jejím uspořádáním, grafickým zpracováním a rozsahem navazují autor a vydavatel na již vydané publikace o Jiřím Židlickém (2010) a Otakaru Čílovi (2014). Vznikla tak atraktivní řada mapující život a dílo našich nejvýznamnějších malířů zvěře.

Kniha formátu 285 x 285 mm má 192 stran a je členěna na úvodní textovou část, kde čtenáři najdou biografické údaje s fotodokumentací, a obsáhlou část s reprodukcemi 148 malířových děl. Většinou jde o obrazy s tematikou zvěře, ale zařazena byla i krajinářská a další díla.

Využijte této jedinečné knihy jako krásný vánoční dárek. Prodejní cena je 675 Kč. Čtenáři, kteří uhradí celoroční předplatné časopisu Svět myslivosti nebo Lesnická práce na rok 2018, mohou knihu získat za zvýhodněnou cenu 600 Kč.

Objednávejte v e-shopu na www.silvarium.cz nebo v redakci na tel. 321 679 413, 604 211 171 a na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.