Přihlásit

Rezignovalo představenstvo pojišťovny Halali

Dne 26. října 2016 se konala mimořádná valná hromada Halali, všeobecné pojišťovny, a. s., která měla na programu jednání odvolat členy představenstva pojišťovny. Ti však tomuto kroku předešli rezignací.

Doporučeno Rezignovalo představenstvo pojišťovny Halali

Před konáním mimořádné valné hromady obdrželi zástupci obou akcionářů pojišťovny (Českomoravská myslivecká jednota a Interlov Praha) písemnou rezignaci členů představenstva Miroslava Krause, Josefa Vláška, Petra Černíka a Lenky Zumrové, MBA, která současně odstoupila z pozice ředitelky pojišťovny.

Vedení ČMMJ tento krok uvítalo jako přihlášení se k odpovědnosti za současný stav pojišťovny. Krok rezignace před odvoláním bere jako osobní postoj členů představenstva.

Řízením pojišťovny bude pověřen nový předseda představenstva, který bude mít za úkol provést celkový audit jejího hospodaření do doby rezignace představenstva a také prověřit zpětně kroky a rozhodnutí jak představenstva, tak ředitelky pojišťovny.

red.

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.