Přihlásit

Publikace Jagdteriér opět v prodeji

Od dnešního dne je v prodeji dotisk velmi úspěšné monografie o loveckém plemeni teriérů - jagdteriérovi, která vyšla v nakladatelství Lesnická práce v roce 2012.

Doporučeno Publikace Jagdteriér opět v prodeji

Kniha formátu 152 x 215 mm má 280 stran a je členěna do základních kapitol, pojednávajících o historii plemene, jagteriérech v Čechách, významných chovatelích a propagátorech, plemenném standardu, genetice a chovu, výchově a výcviku, uvedení jagdteriéra do lovecké praxe, nebo o úrazech, zraněních a onemocnění psů, které mohou potkat i jagdteriéry. Nechybí záznamy z klubové kroniky, zajímavosti o jagdteriérech a příběhy s nimi. Text doplňují unikátní a dosud nikde nezveřejněné dobové černobílé fotografie, barevné snímky jsou v obrazové příloze.

Využijte této jedinečné knihy jako krásný vánoční dárek. Prodejní cena je 319 Kč.

Objednávejte v e-shopu na www.silvarium.cz nebo v redakci na tel. 321 679 413, 604 211 171 a na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.