Přihlásit

Příběhy nejen zlatých jelenů z Libavé I. – knižní novinka z myslivecké beletrie

V nakladatelství a vydavatelství Lesnická práce právě vyšla horká novinka z myslivecké beletrie, která nese název Příběhy nejen zlatých jelenů z Libavé I.

Autorem knihy je Ing. Jan Jeniš, který působí celý život u Vojenských lesů a statků České republiky, s. p., divize Lipník nad Bečvou. Jmenovaná divize obhospodařuje nejlepší volnou honitbu jelení zvěře u nás – Libavou. V knize autor vypráví se svými přáteli příběhy z lovů jelenů na Libavé, těchto králů Oderských vrchů. A když už to nejsou příběhy zrovna o nich, jsou v knize zaznamenány další zajímavé okamžiky, které lesníci a myslivci při výkonu práva myslivosti na Libavé zažili, a hlavně poučení, jež z těchto situací vyplývají. Součástí každé kapitoly jsou fotografie kapitálních trofejí, šťastných lovců, zvěře, krásného přírodního prostředí a různých momentů souvisejících s lovem.
Kniha má rozsah 184 stran, formát 175 x 245 mm, pevnou knižní vazbu, barevnou laminovanou obálku a obsahuje 89 barevných a černobílých fotografií. Prodejní cena je 350 Kč.

Doporučeno Příběhy nejen zlatých jelenů z Libavé I. – knižní novinka z myslivecké beletrie

Kniha bude premiérově představena na mezinárodní výstavě myslivosti, rybářství a včelařství Natura viva v Lysé nad Labem ve dnech 26. až 29. května 2022, kde bude k prodeji na stánku Světa myslivosti v hale A2. V sobotu 28. května proběhne na uvedeném stánku autogramiáda. Dále bude k dispozici na výstavě Armáda, lesnictví a myslivost na Libavé (sobota 11. června 2022, Heřmánky, Lesní správa Potštát), kde proběhne slavnostní křest.

Pokud nestihnete přijet do Lysé nad Labem nebo do Heřmánek, knihu si můžete objednat v našem e-shopu nebo na adrese:
Lesnická práce, s. r.o.
náměstí Smiřických 1
281 63 Kostelec nad Černými lesy
tel.: 321 679 413, 604 211 171
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.