Přihlásit

Omluva čtenářům Světa myslivosti

Při výrobě Světa myslivosti č. 11/2021 došlo v tiskárně vlivem lidského faktoru k výrobní chybě – časopis byl omylem vytištěn na nesprávný papír. Redakce se všem čtenářům omlouvá, byť na vzniklé situaci sama nenese vinu. Tiskárna uznala reklamaci a i přes tragickou situaci na trhu s papírem bude všem předplatitelům 9. listopadu 2021 na její náklady zaslán nový výtisk Světa myslivosti č. 11/2021 – již v řádné kvalitě.

Doporučeno Omluva čtenářům Světa myslivosti Foto archiv redakce

Omluva čtenářům Světa myslivosti

Při výrobě Světa myslivosti č. 11/2021 došlo v tiskárně vlivem lidského faktoru k výrobní chybě – časopis byl omylem vytištěn na nesprávný papír.

Redakce časopisu Svět myslivosti se všem čtenářům omlouvá, byť na vzniklé situaci sama nenese vinu.

Tiskárna uznala reklamaci a i přes tragickou situaci na trhu s papírem bude všem předplatitelům 9. listopadu 2021 na její náklady zaslán výtisk Světa myslivosti č. 11/2021 znovu – již v řádné kvalitě.

Děkujeme za pochopení.

 

Ing. Oto Lasák

ředitel společnosti

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.