Přihlásit

Novinky u výběrových řízení na honitby Lesů ČR

U dvou třetin honiteb spravovaných Lesy České republiky, s. p., končí v roce 2023 desetileté nájemní smlouvy. Podnik tedy postupně od února vyhlásí nová výběrová řízení. Veškeré informace a dokumenty k nim včetně návodu na podání nabídek zveřejní na www.lesycr.cz, a to nejpozději do 16. ledna 2023. S tím souvisí i dvě elektronické novinky.

Doporučeno Novinky u výběrových řízení na honitby Lesů ČR Foto archiv redakce

1. Zveřejnění podmínek a dokumentace výběrových řízení v elektronickém nástroji EVEZA

Veškeré informace, pravidla a dokumenty k výběrovým řízením zájemci nadále naleznou na webu Lesů ČR v záložce „Myslivost“. Nově ale také v elektronickém nástroji EVEZA. Lesy ČR ho využívají podle zákona o zadávání veřejných zakázek. Slouží jako profil zadavatele i nástroj pro povinnou elektronickou komunikaci při výběrových řízeních.

 

2. Výhradně elektronické podání nabídek

Druhou novinkou je podávání nabídek výhradně elektronicky, a to právě v EVEZE. Tento postup je pro zájemce o pronájem honiteb a obor výhodný, protože při ukládání nabídky systém automaticky zkontroluje její formální náležitosti a akceptuje ji až tehdy, když bude zcela v pořádku. Zájemci tak budou mít jistotu, že předložili kompletní a správně vyplněné nabídky.

 

O tom, jak pracovat s elektronickým nástrojem EVEZA, se dočtete v příloze vložené do Světa myslivosti č. 1/2023, který vychází 2. ledna 2023.

Redakce

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.