Přihlásit

Lesy ČR vyhlásily výběrová řízení na pronájem honiteb

Lesy České republiky, s. p., vyhlásily 13. února 2023 výběrová řízení na desetiletý pronájem prvních 30 vlastních honiteb, u nichž letos končí dosavadní nájemní smlouvy. Noví nájemci začnou plnit smlouvy po ukončení účinnosti aktuálně platných v průběhu března a dubna letošního roku.Lesy České republiky, s. p., vyhlásily 13. února 2023 výběrová řízení na desetiletý pronájem prvních 30 vlastních honiteb, u nichž letos končí dosavadní nájemní smlouvy. Noví nájemci začnou plnit smlouvy po ukončení účinnosti aktuálně platných v průběhu března a dubna letošního roku.

Doporučeno Lesy ČR vyhlásily výběrová řízení na pronájem honiteb Foto Jaroslav Vogeltanz

Nabídky lze podávat prostřednictvím elektronického nástroje EVEZA na odkazu zde. Termín pro podání nabídek je pro honitby z prvního kola stanoven podle jednotlivých oblastí od 1. do 3. 3. 2023.

Výběrová řízení na další honitby budou vyhlašována postupně. Celkově na více než 460 honiteb.

Podle www.lesycr.cz, 13. 2. 2023, red.

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.