Přihlásit

Jak se vábí zvěř?

Trofeje zvěře a ryb budou k vidění na kroměřížském výstavišti Floria, kde se o víkendu 12. a 13. dubna koná první ročník celostátní prodejní výstavy myslivosti, rybářství a včelařství, uvádi Olomoucký deník.

Jak se vábí zvěř? SLŠ a SOŠS Šluknov

Návštěvníci se mohou těšit na ukázky vábení zvěře, sokolníků, lukostřelců a trubačů a v neposlední řadě na jarní svod loveckých psů. Atmosféru pak dovrší výstava grafických listů, obrazů a fotografií, okrasné zahrady samotného výstaviště a vůně kulinářských dobrot, které si budou moci na místě zakoupit. Uskuteční se také prodej potřeb a oblečení pro myslivce, rybáře a včelaře. Ceny ukazují, že akce je opravdu pro každého. Základní vstupné činí 80 korun, členům mysliveckých svazů postačí 20 korun, rodina se dvěma dětmi pak může využít výhodné ceny 200 korun.
Další slevy a podrobnější informace naleznete na internetových stránkách výstaviště Floria www.vystavistefloria.cz.

 

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.