Přihlásit

Myslivecká noc (Zemědělec)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Při této příležitosti bude návštěvníkům umožněn volný vstup a noční prohlídky s baterkami do všech stálých expozic a krátkodobých výstav, které jsou v současné době na loveckém zámku Ohrada k vidění.
Myslivecká muzejní noc na loveckém zámku Ohrada by měla přiblížit veřejnosti především myslivost s jejími tradicemi a zvyky. Akce bude zahájena na nádvoří zámku v 18 hodin loveckými signály v podání Jihočeských trubačů. V 19 a 21 hodin si pak budou moci návštěvníci sami vyzkoušet troubení na lesnici či borlici. Pro dětské návštěvníky je připraveno pasování na Ohradské myslivce po splnění úkolů a tvůrčí dílna.
Součástí programu bude ukázka loveckých psů, přednáška o vábení zvěře a návštěvníci si budou moci ověřit své střelecké umění na běžícím terči.
Myslivecká muzejní noc bude, kromě prohlídek, probíhat hlavně na nádvoří zámku, v případě nepříznivého počasí se akce přesune do víceúčelového sálu muzea.


 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.