Přihlásit

Hynek Čermák: bojovat o život je schopnost, kterou by měl mít každý

Na stránkách lidskoprávní platformy Liga Libe, bránící práva českých majitelů soukromých legálních zbraní, se objevil nový film, který ihned na sociálních sítích vzbudil nemalou pozornost. A to nejen díky svému velmi aktuálnímu zaměření, tedy na téma masové střelby a zbraní, ale i tím, kdo o věci hovořil spolu s mezinárodním policejním instruktorem a prezidentem Ligy, Mgr. Pavlem Černým, pplk. v. v. Nebyl jím nikdo jiný než známý herec Hynek Čermák.

Doporučeno Hynek Čermák: bojovat o život je schopnost, kterou by měl mít každý Foto archiv Ligy Libe

Známá organizace k tomu píše na svých stránkách: „Zde náš již avizovaný, skutečně netuctový rozhovor s Hynkem Čermákem. Nejen známým hercem, ale také velmi moudrým člověkem s neobyčejným nadhledem a životním rozhledem. Zde jsou jeho velmi zajímavé postřehy, dané nemalými životními zkušenostmi, a to právě ohledně zbraní, s nimi související legislativy a ohledně hrozících zákazů a jejich případného omezování.“

Ve filmu probíhá velmi zajímavá a věcná argumentace a diskuze, která není zrovna obvyklá. Díky nemalým životním zkušenostem obou protagonistů zaznívají myšlenky ohledně možných řešení i prevence podobných tragických situací do budoucna.

 

Celý šestnáctiminutový rozhovor lze zhlédnout na Youtube a Facebooku.

 

Redakce

Poslední změna: 15.01.2024 9:41

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.