Přihlásit

Dámské myslivecké modely ze zámku (Jiskra)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

JEMNIŠTĚ
Dámské kabátky, saka, kalhoty i šaty se značkou Hunting Dress Code nabízí Petra Sternbergová ze zámku Jemniště. Nové oblečení je určeno nejen milovnicím přírody a myslivosti. Je vhodné na tematické veletrhy, pracovní setkání, myslivecké reprezentativní části naháněk a honů, ale také prostě k riflím.

"Jedná se o módu s širokým uplatněním - pro architektky, lesní a zemědělské inženýrky, učitelky a profesorky biologie, chic zahradnice, pracovnice ministerstva zemědělství a životního prostředí, majitelky jakéhokoliv chovu objíždějící výstavy, ženy vesměs a hlavně ty, které se chtějí líbit, když mají vyjet z města a zůstat za všech okolností upravené! Vždyť procházky po parcích a přírodě na nás kladou stále stejně elegantní nároky. Vlněný kabátek nebo paleto s motivem přírody by nemusely chybět v žádném ženském šatníku, navíc tato móda nepatří jen na venkov, v zahraničí se s ní potkáváme i ve městech," říká Petra Sternbergová.
Impulsem pro vlastní tvorbu oblečení pro ni byla absence jakéhokoliv vkusného a nápaditého ženského oblečení tohoto ražení na českém trhu. Česká myslivost podle ní "šije" zeleně a sem tam hnědě, kreativní nadstavba ve střizích a barvách neexistuje. "Toužila jsem po tom obléknout si vkusně své zaměstnance a samu sebe na reprezentativní část pořádané naháňky ve vlastní honitbě. Když jsem pak zjistila, že takové oblečení je moc krásné i na běžné nošení, přišlo mi zajímavé nabídnout takový styl a možnost se s ním radostně ztotožnit. Navíc například šaty v popisovaném duchu v Čechách není kde koupit," zdůvodnila. Kabáty a paleta šijí z tradičního lodenu, tedy stoprocentní vlny, saka a šaty jsou z gabardénu a vyzkoušet chtějí ještě hedvábí.
Modely jsou k dostání v Obchůdku na Zámku Jemniště a v e-shopech na webech www.huntingdresscode. com a www.jemniste. cz. Současná nabídka zahrnuje osm barevných kombinací vlněných kabátů a čtyři barevné kombinace vlněných palet. "Ve velmi krátké době nabídneme k prodeji saka a první dvoje šaty. Doplňkově k paletům prodáváme i kožené vyšší rukavice. V šatníku mám všechny kusy, je báječné střídat barvy podle nálad. Světlou vlnu jsem oblékla na šaty do Rudolfina na koncert ČMMJ, ráda ji ale oblékám na výlety po evropských metropolích. Hnědou a šedou i zelenou nosím na jaře, na podzim a v zimě denně. Na černo-šedý kabát se také moc těším, ten bude barevné kombinace kabátů završovat. Saka budou zaměřena na ženy "z oboru", zatímco v našich kabátech, šatech i paletách chodí ženy různých profesí, což mě moc těší,“ dodala Petra Sternbergová. Vznik "Hunting Dress Code, Petra Sternbergová" mediálně podporují časopisy Žena a život, Perfect Woman, Myslivost, Lidové Noviny i Týden. Ukázky kabátů nechybí ani v regionální brožuře Posázaví.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.