Přihlásit

Přednáška o rozšíření ptactva ve Slavkovském lese (karlovarskenovinky.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Další z cyklu podzimních přednášek konaných v budově Správy chráněné krajinné oblasti Slavkovský les v Mariánských Lázních Vám představí naše méně běžné až vzácné druhy ptáků, kteří obývají přírodu Slavkovského lesa.

Ve čtvrtek 31. října od 18:00 Vás srdečně zveme na poutavou přednášku zkušeného ornitologa a výborného vypravěče RNDr. Pavla Řepy nazvanou Rozšíření ptactva ve Slavkovském lese. Přednáška shrnuje výsledky čtyřletého detailního ornitologického průzkumu probíhajícího na území chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Přijďte a dozvíte se mnoho zajímavého o životě našich ptačích sousedů.

Organizátoři akce: Správa CHKO Slavkovský les a krajské středisko Karlovy Vary, Muzeum Českého lesa v Tachově a Česká společnost ornitologická. Karlovarskenovinky.cz informovala Mgr. Jana Rolková,Správa CHKO Slavkovský les.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.