Přihlásit

Ve vlčnovských Čupech vzniká střelnici i pro myslivce (Dobrý den s kurýrem)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

VLČNOV
Sportovní a lovecká střelnice MS Dřínek Vlčnov. Tak se jmenuje novinka, jež vzniká v místech zvaných Čupy a otevřena má být v červenci příštího roku. Podle Josefa Knotka, předsedy MS Dřínek, se o něco podobného snažily generace myslivců a sportovních střelců. Důstojného místa, kde by mohli trénovat sportovní a loveckou střelbu, se však dočkají až současníci. Těm významně pomohla i obec. "Uvolnili jsme na výstavbu 800 tisíc korun," sdělila místostarostka Marta Mošťková.
"Své střelecké dovednosti zde budou moci ověřit i získat pod vedením instruktora zájemci nevlastnící zbrojní průkaz a zbraň. Naučí se tady také bezpečnému zacházení se zbraní. Širší využití k tréninku nabídneme také místním hasičům a škole na branná cvičení," upřesnil myslivecký předseda Josef Knotek.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.