Přihlásit

Zvěřinové hody s překvapením (Náš region)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Karlštejn
Zvěřinové hody pořádá od 16. listopadu až do konce ledna příštího roku restaurace a penzion Pod Dračí skálou v Karlštejně. Pochutnat si zde můžete každý den mj. na zvěřinové paštičce, husích játrech na cibulce, kančí roládě či divoké kachně a zajíci na smetaně. Víkendové zvěřinové menu je pak rozšířeno o další speciality.
Čtenáře Našeho regionu čeká navíc jedno velké překvapení! Jeden pár - manželský či milenecký - získá v tomto penzionu zdarma ubytování na víkend, včetně polopenze.
Vše začíná večeří v pátek a končí nedělní snídaní. Součástí této V. I. P. nabídky, kterou jsme vám exkluzivně domluvili, je i láhev sektu, servírovaná hned po příjezdu!
A jak se k této výjimečné příležitosti můžete dostat? Stačí pouze odpovědět na soutěžní otázku: Které slavné celebrity měly v penzionu Pod Dračí skálou svatební hostinu?
Své odpovědi posílejte na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. co nejdříve. A pak už budete muset mít trochu štěstí: Pokud právě vaše odpověď dorazí na náš mail jako třicátá v pořadí - víkend v Karlštejně je váš! Více informací na: www.poddraciskalou.eu.
Jména výherců se dozvíte v letošním posledním vydání Našeho regionu, které vyjde 12. prosince.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.