Přihlásit

SOUTĚŽ: 2570 psů, více než 300 plemen. O víkendu se na výstavišti koná Národní výstava psů Floracanis Olomouc (olomouckadrbna.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Už v sobotu 1. září se bude na Výstavišti Flora v Olomouci konat národní výstava psů Floracanis Olomouc. Návštěvníky čekají tisíce psů a také bohatý doprovodný program.

Organizátoři akce slibují více než 2570 přihlášených psů a přes 300 plemen z osmi států (Česko, Slovensko, Maďarsko, Polsko, Lotyšsko, Litva a Rakousko). K vidění budou nejvíce plemena jako rhodéský ridgeback, stafordšírský bullteriér, dále pak například jezevčíci, retrívři či pudlové. Nebude nouze ani o shlednutí vzácných plemen, jako je první jedinec v Česku Burgoský perdiquero, nebo další vzácná plemena jako ardenský bouvier či thajský ridgeback.
Více informací o Floracanis Olomouc naleznete na oficiálních stránkách či na facebookové události.

Floracanis Olomouc se bude konat v sobotu 1. září a v neděli 2. září vždy od deváté hodiny ranní do šestnácté hodiny odpolední. Návštěvníci můžou kromě samotné výstavy navštívit i stánek myslivecké jednoty, kde se budou hrát hry a kvízy. Na stánku Lesů České republiky se můžou dospělí i děti vzdělat v poznávání dřevin a hub.

V rámci programu vystoupí myslivečtí trubači, odehraje se i koncert lovecké hudby. Po celé dva dny budou probíhat ukázky dravců a sokolníků. Děti nadchnou ukázky vycvičených papoušků či jízda na koních a ponících. V neposlední řadě se můžou podívat na ukázky výcviku králíků a proběhne soutěž v králičím hopu.

Soutěžte o lístky na Floracanis Olomouc

Stačí správně odpovědět na otázku a poslat ji do čtvrtka 30. srpna do 12:00 přes formulář níže. Poté budou vyhlášeni 3 vítězové. Každý z nich obdrží dvě vstupenky na akci.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

https://www.olomouckadrbna.cz/souteze-...ni-vystava-psu-floracanis-olomouc.html

Jarmila Kráčmarová

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.