Přihlásit

Tipy deníku (Boleslavský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Redaktorka Boleslavského deníku Marie Marková doporučuje

Rodinný den v Kruhách otestuje vojenské i myslivecké umění

25. 8. 2018 13.00

Mnichovo Hradiště, Kruhy – Sportovní klub Kruhy společně s Mysliveckým spolkem U obůrky Podolí nachystali zábavnou náplň sobotního odpoledne. Sportovní den na téma „Army Kruhy“ ozkouší jak

vojenské, tak myslivecké a přírodovědné dovednosti účastníků. Soutěžit se bude ve střelbě ze vzduchovky i v přírodních znalostech a dovednostech. Vstupné na akci je dobrovolné, začíná se na hřišti v Kruhách od 13 hodin.

Chlupáči se budou v sobotu naparovat na Krásné louce

25. – 26. 8. 2018 9.00 – 17.00

Mladá Boleslav – Krásná louka u Jizery se po červencové Národní výstavě psů stane dějištěm také výstavy psů mezinárodní. Nejlepší dorost, nejlepší veterán, nejlepší psí

pár, nejlepší chovatelská skupina i nejlepší pes celé výstavy – stovky psů z České republiky i zahraničí budou usilovat alespoň o jeden z těchto titulů v soutěži, jež začíná v sobotu v 9 hodin.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.