Přihlásit

Zvěřina v hlavní roli, ale se šípkovou, nebo se zelím? Vyzkoušejte naše zvěřinové recepty (zoom.iprima.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Vyřešit tuto klasickou Hrabalovu otázku můžete i vy. Zvěřina je totiž nejen kulinářský zážitek, ale i přínos pro lidské zdraví. Divoká zvěř má maso s vysokým obsahem vitamínů skupiny B, minerálních látek a stopových prvků. Je zároveň málo tučná a lehce stravitelná.

Co se také hodí vědět? Zajíci, jeleni a srnčí maso jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin. Kromě toho, že může prospívat zdraví, chutná zvěřina skvěle s bylinkami, kořením i tradičními přílohami, jako je šípková omáčka nebo červené zelí. Volba záleží jenom na vás. Co všechno se ale řadí mezi zvěřinu?

Celý článek najdete zde

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.

Naše další weby