Přihlásit

Okresní myslivecký spolek v Tachově otevírá kurz pro adepty myslivosti (Tachovský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Kurz se skládá z teoretické části, což je šestašedesát vyučovacích hodin v sedmi předmětech. Další částí je praktická část, kterou účastníci kurzu absolvují v honitbách. Praxe trvá jeden rok.
"Adepti se dále musejí zúčastňovat kynologických akcí, chovatelských přehlídek a výcviku se zbraní. Jak teorie, tak praxe," informoval předseda Okresního mysliveckého spolku v Tachově Pavel Nečas s tím, že v základní ceně kurzu je pojištění adepta, náboje a roční předplatné časopisu Myslivost.
Závěrečné vyhodnocení adeptů kurzu se uskuteční před devítičlennou zkušební komisí a každý, kdo kurz absolvuje, obdrží potvrzení o vykonání zkoušky. "Na základě tohoto potvrzení pak mohou požádat o vydání loveckého lístku," doplnil Nečas. Zájemci o kurz se mohou více informovat nebo rovnou přihlásit na Okresní myslivecké jednotě v Tachově (Nádražní 779), nebo na telefonních číslech 374 722 265 a 724 231 412.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.