Přihlásit

Zloději chtěli obrat myslivce (Mostecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Lapkové si již dříve místo obhlédli a zjistili, že se uvnitř nachází spousta kovových předmětů, které by mohli výhodně prodat do sběrny. Na lup vyjeli drze autem, které si postupně nacpali kradenými věcmi.
"Do vozidla naložili válec k hutnění trávy, brány za traktor, které slouží k provzdušnění půdy, a čtyři kusy objemných válců k válení polí," konkretizovala mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková. Lup už ale nestačili odvézt. K areálu totiž přišli myslivci a auto s ukradenými věcmi objevili. Zloději se lekli a utekli do lesa, kde se snažili schovat. Myslivci po nich ale začali na vlastní pěst pátrat a jeden z nich slavil po chvíli úspěch. Jeho pes totiž lapku vyčenichal. Druhý poberta mezitím stačil utéct. Ani ten však trestu neujde, dopadla ho totiž následně policie.
Oba pachatelé nyní čelí obvinění z trestného činu krádeže. Vyšetřováni jsou na svobodě.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.