Přihlásit

Myslivci v Rokycanech od 15. do 17. dubna představí trofeje zvěře (Rokycanský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Během nasdcházejícího víkendu, tedy od 15. do 17. dubna, se Okresní myslivecký spolek v Rokycanech pochlubí téměř pětistovkou nejrůznějších trofejí ulovených na Rokycansku za rok 2010.
Akci už tradičně zájemci najdou v areálu Středního odborného učiliště lesnického a zemědělského, ul. Mládežníků. K vidění budou především trofeje srnčí, jelení, mufloní, dančí a sičí, ale i nebezpečné kly divočáků.
První dva dny bude akce přístupná od 9 do 17 hodin, v neděli už pouze mezi 9. a 11. hodinou.
Zájemci se navíc mohou dozvědět i leccos dalšího o činnosti myslivecké organizace. "V rámci této akce se také v sobotu šestnáctého v areálu školy uskuteční jarní svod loveckých psů. Začíná se v 9 hodin a celkovou atmosféru pomohou dotvořit trubači Přátelé z Rokycan," informovala jednatelka OMS Rokycany Světlana Vlnová.
Vedle myslivců se v rámci výstavy budou prezentovat i rokycanští ochránci přírody a k vidění bude i pestrá ukázka tvorby žáků učiliště.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.