Přihlásit

Krásně zazní ten roh lovecký v Ratibořicích (Hradecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Ratibořice
"Podzim v Ratibořicích aneb Jak krásně zní ten roh lovecký" je název akce, která se koná v sobotu 22. října a v neděli 23. října ve zdejším státním zámku.
Návštěvníci mohou přijít vždy od 10 do 17 hodin. Čeká na ně kouzlo netradiční podzimní výzdoby zámeckých interiérů, doplněné o krátká hudební vystoupení Souboru lesních rohů z Hradce Králové. Zájemci se mohou vydat do zámku známého z Babičky s rodinou či přáteli a posedět u kávy nebo svařeného vína v malé zámecké kavárně ve vstupní hale.
V nabídce najdou pravý knížecí zvěřinový guláš, paštiky, štrúdl a vyhlášené "trojctihodné" koláče.
Akci pořádá Správa zámku Ratibořice ve spolupráci se Střední školou hotelnictví a podnikání SČMSD v Hronově a Ivetou Škodovou ­ Velkoobchod květin Rtyně v Podkrkonoší. Ratibořický zámek je národní kulturní památkou.
Upozornění: rezervace prohlídek pro skupiny a podrobné informace získáte na tel. čísle 491 452 123 (v pracovních dnech od 7 do 14 hodin) nebo písemně na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Změna programu vyhrazena.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.