Přihlásit

Veletrh Krhová je po roce zpátky (Valašský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Valašské Meziříčí
Šedesát firem se představí na pátém ročníku prodejního veletrhu Krhová 2012, který nese podtitul "les­-zahrada­myslivost hobby". Koná se dnes od deseti dopoledne do čtyř hodin odpoledne. "Cílem největšího prodejního veletrhu v Česku je prezentace způsobů a výsledků trvale udržitelného hospodaření v lesích," přiblížil meziříčský starosta Jiří Částečka.
Návštěvníci zhlédnou nejmodernější techniku, a to od motorových pil až po traktory a těžké stroje včetně příslušenství," řekl Václav Grossmann ze společnosti Městské lesy a zeleň.
Výstavní sortiment bude letos rozšířen o zájmové spolky, například o myslivce, zahrádkáře a včelaře.
Osm světových výrobců automobilů představí terénní a užitkové vozy. Lidé si budou moci koupit oděvy a obuv do přírody, pracovní a ochranné pomůcky, nářadí, zbraně a střelivo. Chybět nebudou sazenice lesních a okrasných dřevin a přípravky pro likvidaci škůdců. "Prodejci a vystavovatelé budou rozmístěni po dva a půl kilometru dlouhé trase. V případě zájmu si návštěvníci mohou zboží vyzkoušet,"upřesnil Grossmann.
Program zpestří vystoupení trubačů. Kdo bude chtít, může ochutnat zvěřinové speciality, pivo a víno.
Vstup na akci je zdarma.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.