Přihlásit

Myslivci soutěžili ve střelbě ze zbraní (Prachatický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Korkusova Huť –Vsobotu 22. září Okresní myslivecký spolek Prachatice, střelecká komise, uspořádala pod vedením předsedy Pavla Jilečka 2. ročník O pohár předsedy OMS Prachatice v LP ve střelbě z brokových zbraní na střelnici Korkusova Huť.

Soutěž zahájil předseda Okresního mysliveckého spolku Ivan Štětina a předseda komise Pavel Jileček. Poté si již vše řídil vrchní rozhodčí Karel Kotrc. Zúčastnilo se celkem 41 účastníků a nižší účast oproti roku 2011 byla zřejmě zapřičiněna i nepřízní počasí. Podle výsledkové listiny se na prvém místě umístil Jan Hřebec s počtem 69 zasažených asfaltových terčů z 80 možných, na druhém místě s počtem zásahů 68 Jan Steiner a na třetím místě Milan Bláha s počtem zásahů 64. Výsledky ostatních účastníků byly rovněž na dobré úrovni.

Předseda Okresního mysliveckého spolku Ivan Štětina a předseda střelecké komise Pavel Jileček předali prvému v pořadí pohár z prostředků Okresního mysliveckého spolku a odlov jelena I. věkové třídy, který v rámci vzájemné spolupráce v oblasti myslivosti na okrese Prachatice a ochrany přírody v regionu věnoval ředitel Správy národního parku a CHKO Šumava a všichni střelci obdrželi věcné ceny.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.