Přihlásit

Koupě Perazzi do českých rukou bude pro světovou střeleckou komunitu důvod, proč si najít ČR na mapě (Lidové noviny)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

říká český střelec a olympionik David Kostelecký

Sportovní střelec David Kostelecký, reprezentant České republiky v trapu, získal bez nadsázky všechny trofeje, které lze v této disciplíně vyhrát. Závodí a sbírá medaile již od počátku 90. let. Na olympiádě v Pekingu v roce 2008 získal zlato, v Tokiu v roce 2020 stříbro.

Už přes 20 let střílí z brokovnice Perazzi, výrobku stejnojmenné italské rodinné firmy, která vyrábí nejlepší sportovní a lovecké brokovnice na světě. S nadšením přijal zprávu, že firma Perazzi se dostala do českých rukou: 80procentní podíl v ní koupila globální průmyslově-technologická skupina CSG vlastněná českým podnikatelem Michalem Strnadem.

Jak dlouho už používáte brokovnici Perazzi a proč?

Perazzi používám jako sportovec už od roku 2002, tedy přes dvacet let. Firma mě oslovila v situaci, kdy jsem hledal nového partnera, který by mi poskytl nejen dobrou zbraň, ale i skutečně kvalitní a osobní servis.

Celý rozhovor najdete v deníku Lidové noviny

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.