Přihlásit

Novodobá celebrita (Lovec)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Mohlo by se zdát, že zlaté časy „velkých bílých lovců“ řádících hlavně na černém kontinentu jsou desítky let za námi, ale je tomu naopak. Jen místo „britských gentlemanů“ píšících lovecké deníky se už spíše jedná o americké dobrodruhy točící videa na sociální sítě

Třiatřicetiletý Američan Josh Bowmar je lovec, cenami ověnčený bodybuilder, fitness trenér, zakladatel a majitel firmy produkující vybavení pro lovecké kladkové luky (bowmararchery.com), a v neposlední řadě se živí i jako influencer. Na jeho YouTube kanálu můžeme najít skoro 400 videí s převážně loveckou tematikou a na počítadle najdeme impozantních 1,4 milionu odběratelů. Další zástupy jeho fanoušků jsou také na rozličných sociálních sítích. Bowmar si kromě svého fitness byznysu v podstatě vydělává tím, že jezdí kolem světa a loví, co mu zkříží cestu, včetně tlustokožců a vzácné zvěře. Za účelem vyšší lovecké výzvy a atraktivity pro sledující to v drtivé většině případů dělá výkonným kladkovým lukem.

Celý článek najdete v měsíčníku Lovec

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.