Přihlásit

Sokolský, myslivecký či obecní. O víkendu bude z čeho vybírat (Prostějovský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Prostějov
Plesová sezona v regionu se už začíná pomalu rozjíždět. Lidé si mohou o víkendu vybrat z pestré nabídky žánrů.
Jubilejní dvacátý ročník mysliveckého plesu se koná v sobotu v Kulturním domě v Lipové, kde k dobré náladě zahraje Fofrovanka z Uničova. "Návštěvníci se mohou těšit na bohatou tombolu a dobroty z myslivecké kuchyně. Bude přichystán guláš, řízky, svíčková a divočák se zelím," řekl František Koudelka, předseda pořádajícího mysliveckého spolku, a dodal, že pro pár zájemců jsou stále volné vstupenky. Ochutnat zvěřinové speciality při poslechu skupiny Stofka mohou lidé v sobotu na druhém mysliveckém plese v Určicích. "Lidé se mohou těšit na dobré jídlo a na volbu Diany plesu, při níž nerozhoduje krása a věk, ale šikovnost a znalosti. Pár míst je stále ještě volných," řekl Jiří Krbeček z Honebního společenstva Určice­Myslejovice.
Na tradiční sokolský ples si můžete zajít v sobotu do sokolovny v Mostkovicích. K tanci i poslechu bude vyhrávat oblíbená skupina Novios, připraveno je bohaté občerstvení a také předtančení.
Dvacátý obecní ples vypukne v sobotu v multifunkční budově v Čechách pod Kosířem. Návštěvníkům zahraje pan Faltýnek z Lešan, pro mladší ročníky je připravena diskotéka Mrázka z Bílovic. Všechny plesy začínají ve 20 hodin.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.