Přihlásit

Přijďte si poslechnout koncert loveckého vytrubování (prvnizpravy.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Honební společenstvo Litohlavy-Klabava, Myslivecké sdružení trubačů lovecké a myslivecké hudby s názvem "Přátelé z Rokycan" a další soubory trubačů pořádají další ročník večerního loveckého vytrubování.

To se uskuteční v sobotu 17. srpna  v lomečku v Litohlavech pod Vršíčkem, zhruba 4 kilometry od Rokycan. Plzenskenovinky.cz informoval Pavel Moulis, předseda ZO ČSOP Rokycany.

Jedná se o volné pokračování tradičních mysliveckých koncertů pořádaných z důvodu propagace myslivosti a ochrany přírody. Smyslem zajímavé akce je představení myslivecké činnosti z pohledu kultury v obcích. Součástí večera bude i doprovodný program čítající nejen střelbu z praku i ze vzduchovky, občerstvení, ale i pozdější přátelské posezení u ohně. Máte-li zájem o tuto myslivecko-kulturní akci a příjemné posezení u ohně, přijďte se podívat i se svými přáteli. A zcela jistě nemusí jít nutně jen o myslivce.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.