Přihlásit

Kutnohorsko už zná svoji Hospůdku roku: nejlepší je hotel Svatý Hubert (Kutnohorský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Zbraslavice
Zelené barvy, dřevo, paroží, vycpaná zvěř; příjemné a klidné prostředí s nádechem luxusu. Tak nějak lze charakterizovat hotel Svatý Hubert ve Zbraslavicích u vlakového nádraží, který i letos obhájil na Kutnohorsku své prvenství v rámci soutěže Deníku Hospůdka roku 2013. I tentokrát si díky přízni nejen čtenářů, ale především svých návštěvníků vysloužili titul toho zákazníky nejlépe hodnoceného restauračního zařízení na Kutnohorsku.
Jak prozradila provozní hotelu Lenka Červenclová, od návštěvníků i obyvatel měl jejich podnik silnou podporu. "Protože máme své stránky na Facebooku, tak víme, že i zde nám informace o hlasování dávali," řekla Lenka Červenclová. Ona sama jakožto provozní má na starost řízení chodu hotelu: zpracovává objednávky, dohlíží na činnost zaměstnanců, obstarává nákupy a administrativu, včetně dalších věcí. "Kromě mě zde funguje ještě dalších jedenáct lidí: dva naši kuchaři, čtyři číšníci, tři pomocné kuchařky, pokojská a náš kotelník," vypočítala veškerý personál vrchní provozní.

Ve víru oslav a firemních rautů
Prostředí restaurace, kterou zdobí dřevěné obložení, židle a stoly z masivu, zelené ubrusy a vycpaná zvěř, láká nikoliv k bujarým pitkám, ale spíše k příjemnému posezení s rodinou, narozeninovým oslavám nebo firemním akcím. "Jelikož jsme hotel a ne pouze restaurace, spíše nám sem jezdí lidé slavit různá výročí, třeba narozeniny. Dobře připraveni jsme i na případné firemní akce. Pro ty máme vyhrazený salonek, kam se vejde kolem dvaceti osob. Je zde umístěn dataprojektor a také plátno pro případnou projekci," potvrdila Lenka Červenclová.
K přespání mohou hosté využít devět pokojů od klasických dvojlůžkových až po rozlehlý exkluzivní apartmán.

Romantika pro zamilované
Jak prozradila provozní Lenka Červenclová, na své si v Hubertu přijdou i zamilované páry. "Pořádáme u nás totiž romantické víkendy. V ceně je kromě pronájmu pokoje na dva dny zahrnuta také večeře o třech chodech, vířivka nebo sauna, láhev sektu na pokoj a také květiny pro dámu," popsala blíže romantiku v loveckém prostředí Lenka Červenclová. Restaurace hotelu Svatý Hubert se zaměřuje na klasickou českou kuchyni. Mezi jejich silné stránky patří především příprava zvěřiny. "Nyní máme nový jídelní lístek. Z české kuchyně si návštěvníci pochutnají například na kachním stehnu, klasiku pak představuje kančí tradiční svíčková. "Svíčková je mezi lidmi hodně oblíbená, mezi omáčkami nejoblíbenější," potvrdili i zaměstnanci hotelu.
Co návštěvníky na "Hubertu" nadchne? Kromě dobrého jídla to jsou i vycpaná zvířata na stěnách. "V hale u recepce máme dokonce i vycpaného medvěda, hosté se u něj často fotí," dodala na závěr s úsměvem provozní Lenka Červenclová.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.