Přihlásit

Muže v oboře napadl jelen (tyden.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V oboře v Radkově na Opavsku napadl a zranil jelen šestašedesátiletého muže, který krmil zvěř. Muž utrpěl mnoho ran, mimo jiné na hlavě a břichu.

Podle informací záchranářů jelen při útoku strkal muže po zemi parožím. Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl uvedl, že když zdravotníci k muži dorazili, byl při vědomí, ale vážně zraněný a podchlazený. "Zasahující lékaři při prvotním vyšetření zjistili na těle muže mnohočetná poranění, a to v oblasti hlavy, hrudníku, břicha a dolní končetiny," informoval Humpl. Zraněného transportoval vrtulník do Fakultní nemocnice v Ostravě.

Mluvčí sdělil, že za poslední měsíc je to už druhý případ útoku zvířete na člověka v této oblasti. Počátkem prosince napadlo a zranilo muže divoké prase asi deset kilometrů od Radkova u Jakartovic-Deštného.



Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.