Přihlásit

Za nejlepší foto čápa vyhrajete dalekohled (5plus2)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Náchodsko / Česká společnost ornitologická a Krkonošský národní park vyhlásili soutěž o nejlepší fotografii čápů. Uzávěrka soutěže je 15. července. Vítězné snímky budou představeny na výstavě 6. září až 31. října ve Vrchlabí, následně v dalších městech Česka.

Soutěží se v kategoriích do 15 let a 15 a více let. Každý autor může přihlásit nejvíce pět fotografií. Rozhodujícími kritérii, hodnocenými odbornou porotou, bude především estetická hodnota fotografie, doplňkově i technická kvalita a biologická dokumentační hodnota („zajímavost” z přírodovědného hlediska).

Autoři vítězných fotografií budou odměněni věcnými cenami, hlavní cenou je dalekohled Swarovski SLC 10x42. Fotografové mohou zasílat své snímky na adresu ČSO, Na Bělidle 34, 150 00 Praha-Smíchov nebo emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.