Přihlásit

Myslivci z Rokycanska vystaví trofeje v zemědělském učilišti (Rokycanský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Kolem pěti set nejrůznějších trofejí zvěře, ulovené na Rokycansku za rok 2013, představí v závěru týdne myslivci.
Při výstavě, která se uskuteční od pátku do neděle v areálu Středního odborného učiliště lesnického a zemědělského v Rokycanech (pod nemocnicí) budou moci návštěvníci obdivovat především trofeje zvěře srnčí, jelení, mufloní, daňčí a sičí. Chybět nebudou ani zbraně černé zvěře.
Zítra dojde na uzavřené hodnocení. V pátek i v sobotu je přitažlivá expozice zpřístupněna od 9 do 17 hodin, v neděli jen mezi 9. a 11. hodinou.
"Součástí akce je v sobotu odpoledne jarní svod loveckých psů. "Doprovázet ho budou trubači Přátelé z Rokycan," upozornil Pavel Moulis z organizace ČSOP, která má v sále vyhrazený prostor. Stejně jako pořádající škola s průřezem činnosti.
Bližší informace o chodu mysliveckého spolku lze získat u jednatelky Světlany Vlnové na adrese Plzeňská 399/III, 337 01 Rokycany nebo na telefonech 371 722 531 či 723 658 012.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.