Přihlásit

Slovenská myslivecká komora nedoporučuje pořádat přehlídky trofejí

Slovenská myslivecká komora informovala na svých internetových stránkách o dopisu, který rozeslala okresním mysliveckým komorám. V dopisu žádá, v souvislosti se stavem a šířením onemocnění způsobeného koronavirem COVID-19 a opatřením Krizového štábu SR s vydaným plošným zákazem pořádání jakýchkoliv kulturních a společenských akcí, o zrušení veřejných částí přehlídek trofejí. Trofeje by měly být posouzeny hodnotitelskými komisemi, ale nevystaveny.

Doporučeno Ilustrační fotografie archiv redakce Ilustrační fotografie archiv redakce

„Zorganizování výstavní části přehlídek trofejí, která je veřejná, je především na vašem zvážení a rozhodnutí, vzhledem k tomu, že dosud nebyl vydán celoplošný zákaz,“ píše se v doporučení. „Je však třeba zvážit, jestli riziko uskutečnění není příliš vysoké, a také zjistit, zda v obvodu vaší působnosti nerozhodly o zrušení společenských akcí příslušné kompetentní státní orgány nebo orgány samosprávy.“

Plné znění doporučení k organizaci přehlídek trofejí v souvislosti s přijímáním opatření k zabránění šíření koronaviru COVID-19 a žádosti o zrušení veřejných částí přehlídek najdete zde.

11. 3. 2020, redakce

Poslední změna: 11.03.2020 7:35

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.